Translate

dinsdag 4 september 2012

Garnier Pure Active


Garnier, i love it. Ze hebben werkelijk hele goede en betaalbare producten, dat heb ik namelijk zelf al ondervonden. Vandaag heb ik voor jullie een review van Garnier PureActive scrub. Het belooft een scrub te zijn die mee-eters doet verdwijnen. Bovendien is het anti-puistjes en anti-littekentjes volgens Garnier. 

Ik heb een vrij gevoelige huid, ik krijg bijvoorbeeld snel rode vlekjes van verschillende producten. Op de verpakking van deze scrub staat dat het getest is op de gevoelige huid. Klinkt goed, dus ging ik de uitdaging aan. Lees vlug verder om te zien of deze scrub me al dan niet bevalt.
VOOR WIE?
Het product is geschikt voor personen met een gevoelige huid en last van puistjes en mee-eters. Door de reinigende werking zou je ervoor zorgen dat deze verwijderd worden en niet meer terugkomen. Tegelijkertijd is deze scrub geschikt om littekens en andere imperfecties te verwijderen / verbergen.


WERKING
1. Verrijkt met een uitstekend antibacterieel ingrediënt met micro-scrub-deeltjes, verwijderd mee-eters.
2. Dankzij de uitstekende scrubwerking verrijkt met een natuurlijk regenererende stof, helpt het imperfecties te doen verdwijnen.

REVIEW
De scrub heeft een zeer romige substantie. Het ziet eruit als een soort schuim met kleine korreltjes erin. Ik besloot om het niet te gebruiken als wasgel, maar als maskertje. Bij het aanbrengen, voelde de scrub zeer zacht aan op mijn huid. Ik liet het 3 minuten intrekken. Na 1 minuut begon het zeer warm / zeer koud te worden. Ik kan het gevoel moeilijk thuisbrengen. Het was een branderig gevoel, maar eigenlijk een leuk ontspannend en reinigend gevoel.

Na 3 minuten voelde ik aan, dat de scrub lang genoeg op mijn gezicht zat. De substantie ging heel makkelijk van mijn gezicht. Ook de scrubdeeltjes waren snel verwijderd. Na deze scrub / masker voelde mijn gezicht heel erg 'schoon' aan en zo verschrikkelijk zacht (whoaw). Het is lang geleden dat mijn gezicht zo zacht aanvoelde, echt geweldig. Ook de dagen hierna voelde mijn gezicht echt heel erg zacht aan. 

Mijn besluit is dan ook dat de Garnier PureActive scrub een zeer goed product is voor mijn huid. Maar ik denk dat het slim is om deze niet dagelijks te gebruiken, daarvoor is hij té branderig. Eén keer per week lijkt me perfect. Een aanrader dus.
- - - - -
Zo, hebben jullie dit product al getest? 

Groetjes, 
J.

1 opmerking:

  1. Oee, dit lijkt me fijn! Ik ben sowieso altijd wel positief over de producten van Garnier! :)

    BeantwoordenVerwijderen