Translate

dinsdag 11 september 2012

LOOK a LIKE - Alexa Chung


Wie kijkt er niet dromerig naar de outfits van filmsterren, modellen en zangeressen? Ik in ieder geval wel! Mijn grote idool op gebied van stijl is Alexa Chung.
Alexa is een Brits model, redactrice bij Vogue en televisiepresentatrice van Gonzo with Alexa Chung voor MTV UK en Thrift America. Ze is daarnaast ook nog eens het gezicht van Lacostes “Joy of Pink” en Superga's Italiaanse sneakers.

Alexa was reeds op haar zestiende model bij Storm Model Management. Ze poseerde toen bij Elle Girl en CosmoGIRL! en werkte voor bedrijven als Fanta, Sony Ericsson, Sunsilk, Urban Outfitters en Tampax. Ze trap op in videoclips van The Streets, Westlife, Artic Monkeys, Delta Goodrem, Reuben en Holly Valance. Ook heeft ze een collectie ontworpen voor Madewell en Vero Moda, die is op dit moment verkrijgbaar.

Inderdaad niet de eerste de beste. Handtassen van Chanel of Mulberry, kleren van Dior, schoenen van Superga, stuk voor stuk dure spulletjes voor studenten. Maar het kan ook anders. Eerst en vooral kan je langs gaan bij Vero Moda of in Six de fake Mulberry Alexa Bag kopen. Maar je kan het ook origineler doen en zelf outfits samenstellen door te snuisteren in tweedehandswinkeltjes en natuurlijk in je vaste ketens. Dit is wat ik van haar outfits maakte:

Mijn outfit: jas H&M, bloesje gekregen van een vriendin, short en handtas Episode, kousen H&M, schoenen André 
Mijn outfit: bloesje Think Twice, short H&M, schoenen André. Ik heb helaas geen gelijkaardige handtas in mijn bezit. 
Mijn outfit: halsketting cadeautje, leren jasje H&M, zwarte T-shirt met lange mouwen Bershka, jeans Topshop, zonnebril C&A, handtas Think Twice, schoenen André


                   

Mijn outfit: bloesje gekregen van een vriendin, jeansjasje en grijze jegging H&M, handtas Episode, schoenen Sac d'Anvers


Mijn outfit: jas H&M, trui jongenscollectie van de H&M. Ik gebruikte een zwart jeansrokje bij gebrek aan een leren short, deze komt ook uit de H&M, handtas Episode, zonnebril verkleedwinkel, nylonkousen Delhaize, schoenen komen van de tweedehandsmarkt op het Waterlooplein in Amsterdam.

Zijn jullie ook helemaal weg van Alexa Chung haar stijl? Wat vinden jullie de meest geslaagde outfit? En wie is jou stijlicoon?  

1 opmerking: