Translate

zaterdag 8 september 2012

Rose Jam




Eindelijk ! Hij is er ! Joepie ! Ja, dames ! De Lush- winkel in Gent is geopend ! JOEPIE ! En om dit te vieren hebben ze een cadeautje voor ons. Rose Jam, een limited edition douchegel. 
Ze verkopen deze romantische douchegel enkel in Gent. De doucegel ruikt naar rozen en citroen. De roosjes zorgen ervoor dat je heerlijk ontspannen en goedgehumeurd door het leven gaat. En de geur van een vleugje citroen laat je helder en alert aan de dag beginnen.  Als ik me was met deze heerlijke douchegel is mijn huid zijdezacht en ruik ik uren later nog steeds overheerlijk. Maar zijn rozen en citroen echt wel zo goed voor onze huid ? 

Ja, bepaalde rozen worden gebruikt in de parfumindustie voor hun heerlijke geur, bijvoorbeeld; Rosa Gallica, Rosa Alba , Rosa Damascena, …. Daarnaast heeft Rosa Gallica ook belang voor de farmaceutische industrie. De bloemblaadjes leveren medicinale doeleinden. De vrucht van de roos, de rozenbottel, word gebruikt in thee en confituur of siroop. De roos en de rozenbottel zitten boordevol vitamine C. Vitamine C zorgt onder andere voor de vorming van collageen. Dit zorgt ervoor dat onze huid stevig en elastisch blijft. Vitamine C houd je huid dus jong.

Ook citroen zit boordevol vitamine C, maar hij heeft nog enkele andere heilzame werkingen voor onze huid. Als je een citroen over ruwe plekken zoals je knieƫn of je ellebogen wrijft, zal je huid zichtbaar zachter worden.

De combinatie van de romantische rozen en een fruitige citroen maakt de huid zijdezacht, soepel en fluwelig. Deze exclusieve douchegel die je eerst koopt vanwege de geur, die je in hogere sferen brengt, is een must-have voor wie zichzelf graag verwent.



1 opmerking:

  1. Lush is zo'n heerlijke winkel! Die douchegel klinkt ook heerlijk! :)

    BeantwoordenVerwijderen