Translate

dinsdag 30 april 2013

Roberto Cavalli - Just Cavalli for Her (2013)

Just Cavailli for Her is mijn ideale lente/zomer-geur. Deze sensuele bloemige geur was de afgelopen tijd een nieuwe ontdekking voor mij. Meer weten over dit parfum? Lees dan snel verder.
Roberto Cavalli Just Cavalli for Her (2013)Just Cavalli for Her is een volledig nieuwe geur en ik kan het dan ook met geen enkel ander parfum vergelijken. Het is tegelijkertijd sensueel, bloemig, krachtig én romig. Een echte zomerse geur dus! 

Het parfum staat gelijk aan jong, levendig en 'fun'. Deze geur kan niet zomaar genegeerd worden. Zowel overdag als 's avonds is hij uitermate draagbaar. Als ik hem 's morgens op mijn pols spray, ruik ik hem nog gedurende de hele dag (heer-lijk!). 


De verpakking en de dop van deze flacon bestaan uit (nep) 'slangenleer'. Dit geeft een opvallende toets aan de rest van het gouden flesje. Ik vind het er leuk uitzien, maar misschien toch ietwat 'goedkoop'. Het uiterlijk van de fles is dus niet meteen om over naar huis te schrijven of mooi te etaleren in je slaapkamer.

WAAR?
Just Cavalli is te verkrijgen als eau de toilette én als eau de parfum bij de meeste parfumerieën. 

Eau de toilette:
- 30 ml = 32,65 euro
- 50 ml = 50,10 euro
- 75 ml = 63,90 euro

Eau de parfum:
- 30 ml = 32,65 euro
- 50 ml = 50,10 euro
- 75 ml = 63,90 euro

Opvallend hoe de prijzen van eau de toilette en eau de parfum hetzelfde zijn, niet?  Ik heb dan ook onmiddellijk een flesje van 75 ml eau de parfum gekocht bij Paris XL.


Hebben jullie ervaring met dit parfum? Laat het me weten in de comments!

Liefs, 
J.1 opmerking: