Translate

woensdag 1 mei 2013

Vet haar verbergen

Vet haar is enorm vervelend en overkomt de beste onder ons. Het kan verschillende oorzaken hebben. Maar natuurlijk een tekort aan tijd is vaak de belangrijke factor.  Trek je niks aan van dat vette kapsel, want hieronder volgen een aantal tips om snel en gemakkelijk met vet haar de deur uit te gaan.

;) | via Tumblr


VLECHTEN
Vlecht je haar | nadiavanvliet.nl

Vlechten is net mooi als je haar niet juist gewassen is. Dan blijft het namelijk veel beter samen en komt het niet zo snel los. Voor een mooie vlecht is vet haar soms zelfs een echte must. Een goed excuus dus om je haren een dagje later te wassen. Zeker invlechten vanaf bovenaan op je hoofd zorgt ervoor dat de vettigheid van je haar verdwijnt.

PAARDENSTAART
Tumblr
Al je haren strak (of minder strak) naar achter wordt op de catwalks steeds meer gedaan. Hier gebruiken ze zelfs verschillende sprays en gels om een vette look te creƫren of toch een look die een enorme vette indruk geeft. Dezelfde glans krijg je vaak ook wanneer je haar vrij vet is. Dus hup hup alles strak naar achter kammen voor de perfecte ponytail.

DE KNOT
messy bun | via Tumblr
Snelle look? Dan is de knot iets voor jou! Vettige haren zijn vaak vrij plakkerig en kunnen hierdoor veel volume verliezen. Maar dit volume kan je dubbel en dik terugkrijgen door te creperen. Het voordeel hierbij is dat het voor een rommelig effect zorgt als je een knot bovenop je hoofd maakt. Hierdoor wordt een groot deel van je hoofd en hoofdhuid verstopt en lijkt je haar op 1-2-3 minder vet.

ACCESSOIRES 
LOVELY PICC'S :drawheart: . - Hyves.nl
Als laatste kan ik jullie accessoires aanraden. Vooral de bandana zullen we deze zomer enorm veel zien opduiken in het straatbeeld. Dit is de ideale manier om een lapje stof over ons hoofd te leggen en dus een groot deel van ons vette haar nochalant te verstoppen. Ook hip zijn de hoedjes deze zomer.

- - -
Hebben jullie nog tips om met vettig haar een snelle look te maken?

Liefs,
J.


4 opmerkingen:

  1. ik vind je tips echt super goed!! Dankzij deze tips kan ik het 'haar wassen' mss eens een dagje overslaan, veel gezonder voor mijn haar:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bam knot op je kop en gaan met die vette banaan. xD Haha, goede tips geef je! Ik doe ook weleens een haardonut in, lekker alles omhoog, niemand die het ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed kammen helpt bij mij wel ;)

    BeantwoordenVerwijderen