Translate

maandag 29 juli 2013

REVIEW - The Body Shop - White musk Eau de toilette


Ik hou van verschillende uiteenlopende geuren, maar toch zijn er altijd een paar waar ik écht steeds naar terug grijpt en al een aantal keer opnieuw gekocht heb. White Musk van TBS (The Body Shop) is er zo eentje. Meer informatie in het artikel!
Ps: ook een aantal sale-tips...




White Musk is een klassieke geur van TBS. Het is in verschillende vormen te verkrijgen: eau de parfum, eau de toilette, badproducten, olie, ... Ikzelf heb al deze vormen al gehad. Een douchecrème, parfumolie, eau de parfum en nu review ik voor jullie de eau de toilette.

De reden dat ik deze keer een eau de toilette en geen eau de parfum koos was eenvoudig. Eau de parfum vind ik bij White Musk net iets te zwaar. Het is sowieso al een geur die ik eerder op koudere dagen draag ipv op zwoele warme dagen, maar eau de toilette is dan net wel goed draagbaar. Het is licht, maar vervliegt daarentegen niet zo heel erg snel. Natuurlijk is het handig om de geur in je tas te houden, zodat je gedurende de dag nog een aantal keer extra kan sprayen.

De geur wordt door TBS op de volgende manier omschreven:
"Een zachte, fluweelachtige geur voor elke vrouw, voor elk moment. Een eau de toilette is de populairste vorm van een geur, en lichter dan een eau de parfum."

Ingrediëntenlijst bestaat voornamelijk uit bloemen:
- Topnoten: muskus, lelie, vlang vlang
- Hartnoten: muskus, jasmijn, lelie, roos
- Basisnoten: muskus, jasmijn, iris, amber, matchouli, vetiver

Alle andere ingrediënten:
Alcohol Denat., Aqua (water), Parfum, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, t-Butyl Alcohol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Denatonium Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Evernia prunastri (eikenmosextract), Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Eugenol, Amyl Cinnamal, Benzyl Cinnamate, Limonene, Farnesol, Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Citral.



Klik voor vergrootte weergave


Nadat ik op de website van The Body Shop nog wat rond keek naar de andere producten met White Musk, zag ik ook een body mist met deze geur staan. Ik wist helemaal niet dat dit ook bestond! Wat leuk, zeker voor in de zomer... En voor slechts 14,50 euro is het helemaal geweldig. Ik denk dat ik maar eens een bestelling ga plaats. 

Eau de Parfum vind je vanaf 28 euro en eau de toilette vanaf 18,50 euro voor 30ml. Als je van musk houdt heb je dus vnl bij TBS heel erg veel mogelijkheden. Heerlijk gewoon! Oh ja, vanaf 25 euro heb je tijdelijk gratis levering bij de online webshop van TBS. Ook de sale gaat gewoon door online. Je vindt er vele douchegeld voor slechts 2,5 euro en alle special editions heb je voor de helft van de prijs! Allemaal naar The Body Shop dus (of naar de url althans) :-) .






Gaan jullie iets bestellen en houden jullie van musk geuren?
Ik vind het leuk als jullie dat laten weten!

Liefs, 
J.








2 opmerkingen:

  1. Lijkt me een lekkere geur! Ik ben zelf helemaal gek van Neroli Jasmin van the bodyshop :)

    BeantwoordenVerwijderen