Translate

woensdag 13 juni 2012

WIST JE DAT #2 - Kruidvat

Wist je dat er in Kruidvat steeds veel koopjes zijn? Ja, dat wist je vast! Toch zie je hieronder enkele voorbeelden.
Voor diegene die mij niet kennen: kruidvat is absoluut mijn F A V O R I E T E winkel. Ik vind dat je er écht alles hebt, weliswaar onderverdeeld in periodes. Maar toch.. Wat hou ik van deze winkel. Elke woensdag is echt een feest, als ik de folder in mijn brievenbus krijg (zonder overdrijven!).

Sorry voor de Nederlanders onder ons (denk ik), want ik ga een aantal acties bespreken die vanaf vandaag te koop zijn bij Kruidvat in België. De aanbiedingen die ik ga overlopen gelden tot en met 17 juni. Dus gaan, met die banaan. Allen naar Kruidvat zou ik zo zeggen! Ik zet hieronder vier zaken op een rijtje, waaraan ik me vandaag heb laten verleiden. 


Eerst en vooral liep ik naar de make-up. Ik had zin in nog eens een lekker masker voor mijn gezicht. De maskers van Kruidvat zelf had ik nog nooit geprobeerd, dus dit werd tijd. Ik kocht er onmiddellijk drie: Chocolaté, Strawberry en Fruity Cocktail. Elk masker is onderverdeeld in twee, dus heb ik er eigenlijk zes in totaal. Ik ben benieuwd naar het resultaat! Het is trouwens ook ideaal om deze formaten mee te nemen op reis.

€0,99 / per stuk

Als tweede ben ik een echte fan van mini-spulletjes. Gewoonweg om het 'te hebben', maar anderzijds is het natuurlijk een zeer goede manier om een product te leren kennen. Ik kocht 2 mini-shampoos, 1 douchegel, 2 deo's en tandpasta. Het was voornamelijk met het oog op mijn komende vakantie. Het is handig, goedkoop en weegt niet veel. Zie hieronder mijn buit. 

€0,69 / stuk 

 €1,25 / stuk

€ 0,99 / stuk

Ik ben zooo blij met mijn derde koopje van vandaag. Mijn zoektocht naar een echt organizer voor mijn dagelijkse verzorging is echt al een tijdje aan de gang. Op andere beautyblogs las ik steeds dat ze dit kochten bij Action, maar altijd als ik er was, was deze er gewoonweg niet. Het was alsof ik het niet mocht hebben. Maar natuurlijk vandaag in mijn favoriete winkel hebben ze hem, juij! Zie je wel, Kruidvat is echt mijn winkel.

€4,99

Omdat de vakantie eraan komt en ik een heuse trektocht tegemoet ga, wil ik liefst zo weinig mogelijk gewicht op mijn rug dragen. Vandaar dat ik dus de kleine mini's hierboven gekocht heb. Wat ik overigens ook kocht zijn kleine lege flesjes, zodat ik nog andere zaken die ik momenteel gebruik in kleine hoeveelheden kan meedoen. Handig vind ik dit! Er zijn zelfs kleine potjes voor bijvoorbeeld een beetje dagcrème. 

€ 1,99

Natuurlijk zijn er heel wat meer acties in het Kruidvat, maar ik heb me vooral gefocust op mijn komende vakantie. Met rugzak en hup, weg ermee. Dan wil je natuurlijk niet te veel op je rug dragen. Alles in kleine hoeveelheden kan een begin zijn, vind ik. Gaan jullie op reis? En hoe? 


Liefs, 
J.

4 opmerkingen:

 1. Super leuk artikel!! Ik ga deze vakantie naar zee, gewoon met de auto, dus mini's zijn voor mij niet nodig :D
  x Elize

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuk geschreven. Zelf neem ik de douchespullen e.d. vaak in mini's mee, wel zo handig. Vooral als je met het vliegtuig gaat want dan zit je zo boven het toegestane gewicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handig setje zeg, zoiets is echt ideaal als je op vakantie gaat, of logeren, ook tijdens visagie opdrachten is dit een uitkomst. Leuk artikel, fijn geschreven heel vlot!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het kruitvat is zonder twijfel de beste winkel ooit ;p
  x

  BeantwoordenVerwijderen