Translate

zondag 9 september 2012

Satsuma Body Mist

Lekkere, overheersende en/of subtiele geuren, oh wat hou ik ervan. Of het nu een goed sterk parfum is of een heerlijke subtiele geurkaars. Het kan me echt gelukkig maken, ik kan er werkelijk van genieten. Sommige dagen heb je niet echt een gelegenheid om een dure parfum op te spuiten en kan je kiezen voor een bodysplash, bodyspray of bodymist. The Body Shop heeft een heerlijke reeks op de markt gebracht met 8 (!) verschillende geuren. Vandaag review ik voor jullie de satsuma body mist. 


Ik stond een weekje geleden in The Body Shop, met voor mij acht geweldige geuren in de vorm van bodymists. Hmm, één voor één ging ik het rijtje af. Ik rook, ik zette het flesje terug op zijn plaats en pakte vervolgens het volgende in de rij. Nadat ik ze alle acht was afgegaan, wist ik niet meer hoe het eerste rook en deed ik het opnieuw. Oh, alle geuren overmeesterden me telkens opnieuw. Hoe kon ik hier in hemelsnaam ééntje uit kiezen? Nooit gedacht dat ik ze werkelijk allemaal zo goed vond. 

Toch ging mijn aandacht steeds uit naar de meest frisse zoete geur satsuma. Het deed me denken aan verse zoete sinaasappelen met heerlijke verse mandarijntjes en daar bovenop een vleugje citroen. De geur had me in zijn macht. Met de heerlijke geur nog in mijn neusgaten liep ik in een roes naar de kassa. Katsjieng, 9 euro, de verkoopster stopte mijn nieuwe vriend in een klein papieren zakje. Met een glimlach op mijn gezicht stapte ik The Body Shop buiten.

Thuis aangekomen zette ik me in de zetel, het zakje naast me. Kom op dikke vriend, nu is het tussen ons. Het 100ml glazen flesje keek me aan, met zijn mooie oranje kleur en heerlijke sinaasappelprent vooraan. Ik deed de dop eraf en rook, oh heerlijk! Ik bleef even zitten in de zetel met de fles aan mijn neus. Heerlijk gedrogeerd door de geur van satsuma.

Naast deze heerlijke geur, zorgt het sprayen ook voor een enorme verfrissing. Het is een niet-vette bodyspray, die zich onmiddellijk op jouw lichaam verspreid. Natuurlijk kan je de geur versterken door hem in combinatie met andere satsumaproducten te gebruiken. Een bodymist is géén parfum. Je moet niet teleurgesteld zijn, dat deze niet de hele dag even sterk blijft hangen, dat weet je als je een bodymist koopt. Maar hou hem in je tas en je kan je de hele dag door verfrissen, zalig!

De bodymist kost 9 euro voor een flesje van 100ml. Hij is er ook nog in de volgende geuren:

> Shea
> Mango
> Kokos
> Moringa
> Strawberry
> Grapefruit
> Vanilla


Kunnen jullie mijn mening delen of hebben jullie andere ervaringen met de bodymists?

Liefs,
J.




3 opmerkingen:

  1. Ik heb de kokos die is ook erg aanteraden !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh my, goddelijk! Ik vond de bodysplashes ook echt lovely van de H&M!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ga er deze week een halen voor een vriendin haha, ik volg je! xxx

    BeantwoordenVerwijderen