Translate

woensdag 19 juni 2013

Denim #Modetrend2013

http://profashionall.tumblr.com
De oude jeans, je spijkerjasje, bermuda's, ... Denim is helemaal terug van weg geweest. Inspiratie opdoen? En budget alternatieven zien? Lees snel verder.


Chanel 2013

Balmain 2013

Rebecca Taylor 2013

Paul & Joe 2013

Ikzelf hou heel erg van denim, in al de verschillende vormen. Spijkerjasje (met of zonder mouwen), jeansbroeken, denim hemdjes, ... Je kan er mij allemaal een plezier mee doen.  De bovenstaande outfits inspireren me en ik ga voor jullie op zoek naar betaalbare alternatieven die bij elke kledingketen in de buurt te vinden zijn. Scrol vlug verder om te zien wat de absolute 'denim must-haves' zijn voor deze zomer!


H&M, 29,99 euro
Een simpel jeansvestje komt al-tijd van pas. Op een jurkje, op een kleurrijke short, boven een hemdje, boven een t-shirt. Echt een must!

H&M, 24,95 euro
Zonder jeansshort ben je absoluut niks deze zomer. Leuk hemdje op én klaar! Kies een short met steentjes, een 'kapotte' of een erg klassieke donkerblauwe jeansshort. 


Forever21, 20,99 euro
Een simpele denim-jurk. Ideaal voor de zomer! Denk er leuke accessoires en een kleurrijk paar schoenen bij. 

Image 4 of BASIC LIGHT WASH DENIM SHIRT from Zara
Zara, 39,95 euro
Ook een mooi jeanshemdje komt steeds van pas. Je kan het open en of toe dragen en zo kan je vele verschillende outfitcombinaties maken.


Zo, heb ik jullie overtuigd van denim voor deze zomer? Ideaal voor met het wisselvallige weer deze dagen. Met denim kan je nooit verkeerd kiezen!

Laat een reactie achter!

Liefs, 
J.

















































Geen opmerkingen:

Een reactie posten