Translate

zaterdag 13 juli 2013

Inspirerende outfits

.

Naar outfits kijken vind ik echt heel erg leuk om te doen. Ik haal er inspiratie uit en kijk naar mijn eigen kledingkast om iets soortgelijks te vinden. Op deze manier ontdek ik ook steeds meer mijn eigen stijl. Het valt me op dat ik vaak val voor stoere, maar toch vrouwelijke looks. Kijk even verder om te zien wat ik bedoel...


outfit

Jeans is iets wat ik graag in élke outfit terugzie. Het maakt op de een of andere manier je kledij iets minder 'tuttig' en zorgt voor meer pit. Deze bovenstaande outfit is heel basic, maar het jeansvestje (zonder mouwen) en de loafers in luipaardprint maken het net dat tikkeltje meer.


outfit.. absolutely IN LOVE! 😍😍😍😍😍

Ik hou van nonchalante dingen en dat zie je ook duidelijk terug in deze kledingcombinatie. Lekker makkelijke zwarte skinny-broek, losse trui en een rommelige knot . Makkelijk en mooi! Kleine gelijklopende accenten, zoals de sjaal en schoenen in dezelfde kleur, zorgen voor een mooi geheel.


comfortable summer outfit

Waar ik ook helemaal fan van ben zijn korte jeansshortjes en witte losse hemden. Met de juiste sierraden wordt een toffe en hippe combo. Bij bovenstaande outfit zou een stoere lederen riem ook niet misstaan! 


Wat vinden jullie van deze klerencombinaties? 
Hot or not?


Liefs,
J.















2 opmerkingen:

  1. die een na laatste vind ik leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan niet kiezen... Maar als het moet, dan kies ik de vierde look :-)

    BeantwoordenVerwijderen