Translate

zaterdag 27 juli 2013

REVIEW - Lush - Turkish Delight


Al een aantal maanden ben ik Turkish Delight van Lush aan het gebruiken. In dit artikel vinden jullie wat het product is en wat ik er van vind.  


Turkish Delight is een douchecrème gemaakt van rozenblaadjes. Dit ruik je echt enorm, heeeeerlijk. De ingrediënten zijn onder andere: rozenwater, rozenolie, roos, jasmijn, neroli olie, cocosolie, amandelolie en cacaoboter. Volgens Lush moet het zorgen voor een fantastisch zachte en verzorgde huid. 



De beste manier volgens Lush om Turkish Delight te gebruiken is op de volgende manier: masseer het in op je huid, laat het zo lang mogelijk intrekken (10 minuten!) en spoel het dan af. Ik moet toegeven 10 minuten heb ik misschien niet vol gehouden. Maar toch wel een poos en inderdaad je huid voelt hierna geweldig aan! Het valt me ook op dat deze crème een zeer romige substantie is en niet onmiddellijk smelt onder de douche, dus wel lastig als je snel-snel de douche in en uit wil, dan zou ik het dus niet aanraden. Maar voor een uitgebreid bad is hij fan-tas-tisch! Turkish Delight is trouwens ook geschikt om je benen mee te scheren. Dit vind ik echt zo handig, een multifunctioneel product (zeker voor de luie vrouwen onder ons) :-).



Zoals je kunnen lezen hebt, ben ik echt enorm enthousiast over dit product. Ik zou het dan ook iedereen aanraden. Zowel als douchecrème als als scheergel. Proberen maar! De prijs is ongeveer 31 euro voor 200 gram. Maar zoals je ziet, heb ik een kleinere versie namelijk 50 gram, ideaal om te proberen dus.


Iemand van jullie dit al geprobeerd? Of nu zin om te proberen?

Liefs, 
J.






1 opmerking:

  1. Dat klinkt goed! Ik zou het inderdaad wel willen proberen!;)

    BeantwoordenVerwijderen