Translate

donderdag 11 april 2013

All stars - Hoe combineren?

Converse is een Amerikaans schoenenfabrikant die sinds het begin van de 20e eeuw schoenen produceert. Iedereen kent natuurlijk de All star. Het kent momenteel weer zijn opmars. De schoenen blijven geweldig. Mooi onder een jurkje, rokje, shortje of broek. Ze passen werkelijk overal onder vind ik zelf. Maar in dit artikel laat ik jullie een aantal toffe looks zien in combinatie met - jaja - dé All stars.

<3

LOOK 1
What Two Wear
Mooie groene all stars in combinatie met een korte jeansshort, groene nagellak en groen bloesje. Heerlijk zomers!

LOOK 2
Very Cutty
Lente, geen regen maar ook geen zon? Kies dan voor deze outfit. Door de zwarte broek te combineren met de witte All stars, beige muts en grijze trui creëer je een heerlijk nonchalante look die zowel bij zon als bij koude ideaal is.

LOOK 3
Original
Voor de iets stoerdere meiden is dit dé look voor de betere lente (of ja zomer)-dagen. Zwarte short met studs, licht rood bloesje in combinatie met de rode All stars én om af te werken de bril met donkere glazen en het zwarte hoedje. Als dat geen look is die 'af' is?!

LOOK 4
What Two Wear
Deze look is lekker retro, door de crop top en high waisted short ga je helemaal terug in de tijd. Zeker in combinatie met de witte lage All stars. Nu nog die zonnestralen!

LOOK 5
Chanel Jones | via Facebook
Nonchalant en stoer? Dan is deze look iets voor jou. Ga voor de lage beige All stars en laat je creativiteit los. Kom origineel uit de hoek door je All stars te bekleden met gouden studs. Dit is een heel erg mooie combinatie zoals je ziet. Om de look af te maken wordt dit gecombineerd door een gewone legergroene broek en bijhorende top. Maar als afsluiter de hippe sjaal met groene print. Camouflage? Check!

LOOK 6
#clothes, casual, chic, classic - inspiring picture on Favim.com
En als laatste nog één van mijn favoriete looks. Ik hou van de mooie pasteltinten die je hierin terugvindt. De lichte jeans met beige All stars in combinatie met een brede wollen trui, sjaal en muts. 


Wat vinden jullie van deze looks? Hebben jullie al All stars voor de lente, zomer? :-)


Liefs, 
J.
















5 opmerkingen:

  1. Ik rock altijd de All Stars! Oké, misschien omdat ik niet zonder ze kan.. en ze zo lekker lopen. xD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke looks heb je gemaakt! Ik ben momenteel helemaal van de Vans.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Look 3 en 5 vind ik leuk! Ik ben echt fan van all stars. Ik heb op dit moment zo'n 4 paar en heb er al stuk of 4 versleten haha

    BeantwoordenVerwijderen