Translate

donderdag 8 augustus 2013

I love summer tag

Tumblr
Vandaag een tag om mij wat beter te leren kennen. De 'I love summer'-tag gaat al een tijdje rond op verschillende blogs en Youtube. Het is de ideale manier om deze blog wat persoonlijker te maken, zodat jullie stilaan wat meer over mij te weten komen. 


De tag wordt op verschillende manieren geïnterpreteerd en vaak ook verschillen de vragen. Dit zijn 10 vragen die voor mij het belangrijkste zijn in deze 'I love summer'-tag. Als jullie hem willen overnemen mag dat gerust. Ik zou het leuk vinden mochten jullie dan een link in de comments achterlaten met waar ik jullie tag kan vinden! :-) Oké, daar gaan we:



1. Wat is je favoriete zomernagellak?

Essie Wedding Collection 2012 - Bridal Nail Polish Shades

Sinds de lente al ben ik helemaal gek van pastelkleuren. Lichte kleurtjes zoals mintgroen, licht roos, zalm oranje en babyblauw zijn deze zomer helemaal mijn ding. De fluokleurtjes zijn natuurlijk ook helemaal hip, maar deze trend is niet echt iets voor mij.

2. Wat is je favoriete lipkleur deze zomer?

Ultimate Colour 250 Matt About Pink

Ik ben helemaal fan van gekleurde lippenbalsems deze zomer. De Sheer Lip Color van Catrice heb ik echt al enorm veel gebruikt en ben er nog steeds zeer tevreden mee. Langs de andere kant ben ik ook verslaafd aan de lipstick 'Matt about Pink' van Catrice. Een  heel opvallende flashy roze kleur. Ik dop hem meestal op mijn lippen, waardoor hij wat subtieler wordt én nog matter.

3. Wat is je favoriete zomerdrankje?

Untitled

Frappucino! Mmm...

4. Wat is je favoriete zomeritem?
ACID ACID | via Facebook
Zonnebril! Ik heb zeer gevoelige ogen en dus moet ik ook wel vaak een zonnebril op, zelfs in de winter als het heel straf licht is. Zonnebrillen vind ik echt ideaal om je look af te maken en of op te fleuren. Mijn favoriete zonnebril is er eentje van Forever21.

5. Wat is je favoriete zomergeur?Klik voor vergrootte weergave
White Musk van The Body Shop!

6. Wat vind je het leukste aan de zomer?

Xcxc

De lach op ieders zijn gezicht! In de zomer merk je gewoon dat iedereen om je heel veel vrolijker is. Oké niet als het té warm is, maar over het algemeen geniet iedereen ten volle van die extra dosis Vitamine E. Ook ikzelf vind de zomer heerlijk, de zon op je gezicht, bomen en bloemen die in bloei staan. Oh en de geur van onweer als het een zwoele dag geweest is. Misschien iets raars wat alleen ik heb, maar ook dat vind ik heerlijk in de zomer.

7. Wat zijn je plannen deze zomer?

Photos de Textes et belles photos. | via Facebook
Ik ben de voorbije weken reeds naar Amsterdam en Londen geweest. Waarschijnlijk ga ik nog een aantal keer naar de zee en in september voor een langere periode naar Venetië. Jeeeeej!

8. Wat is je favoriete haarstijl?Untitled
Met warm weer hou ik ervan om mijn haar hoog in een rommelige knot te doen. 
Heerlijk uit het gezicht en toch hip. Ideaal!


9. Wat is je favoriete kaars voor de zomer?

Watermelon Slices That Burn Bright - LolJam.com - A social media entertainment website and portal filled with funny, interesting, and odd photoblogs.

Ik moet toegeven dat ik in de zomer echt veeeeel minder kaarsen brand dan in de winter. In de winter lijk ik er wel verslaafd aan. Dat komt denk ik omdat het dan gewoon ook veel sneller donker is. In de zomer zit ik namelijk vaak tot laat buiten en als ik thuis kom denk ik er dan gewoonweg niet meer aan om er aan te steken. Wanneer ik er dan wel tijd voor heb, zijn het vaak tropische geuren zoals citrus, mango en passievrucht.

10. Hoe is waar jij woont in de zomer het weer?

♡ || klassykardashian | via Tumblr
België - waar ik woon - is heel erg wisselvallig. Ik ben hier geboren en ken dan ook niets anders (behalve van op vakantie te gaan). Over het algemeen probeer ik mijn humeur niet te laten afhangen van het weer. België is nu eenmaal een heel onvoorspelbaar land wat betreft het weer en er valt heel wat regen. Maar deze zomer mogen we zeker niet klagen, wat een hittegolf seg! Echt een warme zomer dit jaar.


Vinden jullie dit leuk, zo een tag? Willen jullie meer persoonlijke berichten en foto's?

Liefs,
J.

2 opmerkingen:

  1. Leuke tag! En wie houdt er nu niet van een goede frappucino bij de Starbucks? ;)

    Keep on bloggin'!
    Summer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen! De kleur lipstick vind ik heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen